torstai 9. elokuuta 2012

Tessan agility-päivitys

Tessa on nyt osallistunut ainakin kolmelle agilityn alkeiskurssille, yhdelle pentuagility-kurssille ja "agility-leirille" (käytiin siis ystävämme Henna Lintusen opeissa Huittisissa yhden viikon ajan).

Seuraavaksi ilmoitin Tessan jo alkeisjatkoon, koska välillä tuntuu, että kaipaamme vaativampia harjoitteita. Alkeiskurssit ovat keskittyneet pääasiassa siis esteopetukseen. Tessasta on kasvanut melko putkihakuinen, joten täytyy alkaa jatkossa käyttämään sitä myös palkkana. Pussia pitää testata ensi tiistaina, kun meillä on viimeinen alkeiskurssikerta. Rengas onnistuu, mutta vaatii vielä varmistuksia.

Kontaktiopetus oltiin aloitettu 2on2off-meiningillä targettia apuna käyttäen. Päätin kuitenkin keikauttaa opitut jutut päälaelleen, ja aloittaa alusta naksun kera. Eipähän tarvitse sitten häivyttää targettia enää erikseen. Keppien harjoittelu aloitetaan myös pikkuhiljaa omalla takapihalla 2x2-systeemillä, naksua apuna käyttäen.

Pentumainen sinkoileminen agility-kentällä on pikkuhiljaa muuntumassa ohjaajan liikkeiden seuraamiseen. Kyllä meillä on vaan paljon vielä opittavaa, mutta onneksi aikaakin on vielä 11kk, ennen kisaiän saavuttamista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti