sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lisää keinutreeniä

Tänään päästiin treenaamaan lisää keinua, ja päästiin siinä hurjasti eteenpäin. Tessasta bang-leikki on ylihauskaa: kiva leikki, josta saa vielä palkkaakin! Se siis sujui niin hyvin, että korkeutta ei voitu iän takia enempää nostaa. Korkeutta oli siis n. 15cm, suunnilleen koiran kintereen korkeus.
Lisäksi otettiin ylösjuoksuja, eli nopeasti keinu alhaalta ylös -> palkka -> koira nostettiin alas. Tähän haettiin haastetta avustajan tärisyttämällä keinua samanaikaisesti. Ensimmäisellä kerralla tämä sai aikaan vauhdin hidastumista, mutta seuraavilla kerroilla vauhti oli normitasoa.

Sitten otimme pientä ratapätkää pituudella (tuli Tessalle uutena taaskin iän vuoksi). Siitä Tessa ja siskonsa Pihka suoriutuivat todella mallikkaasti. Kouluttaja päivittelikin tunnin lopuksi, miten ryhmän nuorimmat keskittyvät ja ohjautuvat parhaiten.. :D Kouluttaja muistutteli myös, kuinka nälkä kasvaa syödessä, ja nyt pitäisi laittaa jäitä hattuun, ettei vaan riko nuorta koiraa fyysisesti liian rankoilla harjoitteilla.

1 kommentti: