sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Jaakotusta ja hermojen kiristelyä

Tänään ohjauskuviona oli jaakotus. Vaikka en olekaan Taikan kanssa kertaakaan jaakottanut, niin tällä kertaa ohjaaja sai kehuja! Can you believe it... Noh, Tessa kääntyi kivasti heti siivekkeen takaa, ja kouluttaja olikin sitä mieltä, että tämä voisi olla se meidän juttu. Kyllä se helppo silleen oli sisäistää, että varmaan käytetäänkin jatkossa.

Mutta sitten tämä pikku-neiti Tessa: veti spurtit about 3 kertaa hallin toiseen päähän kavereita treffaamaan. Omistaja sitten pää punaisena hermoja kiristellen juoksi ne kaikki 3 kertaa sinne toiseen päähän samalla kun kouluttaja muistutti itsehillinnästä... Teimme tunnin lopuksi sellaisen päätelmän, että Tessa tarvitsee aivojumppaa ennen radan tekoa, muuten purkaa energiansa omalla tavallaan. Tähän asti ei ole kertaakaan säntäillyt hallilla, mutta edellisillä kerroilla olemme tosiaan aina tehneet ja väkertäneet jotain pientä.

Jaakotuksen lisäksi radassa oli yksi takaakierto, ja nyt huomasi kuinka hyvin Tessalle on iskostunut tuo "kierrä". Lähti heti kiertämään siivekettä, mutta sitten minä laskin käteni alas, ja koira kiersi takaisin ;)

Keinua ja bang-leikkiä otettiin vielä lopuksi, ja siitä onkin tulut Tessalle yksi lempileikeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti