maanantai 25. maaliskuuta 2013

Taippareihin valmistautumista + muuta päivitystä

Pääsiäisenä startataan taippareihin valmistautuminen oikein urakalla. Ilmoitin Tessan sekä Santtu Narkilahden, että UMN:n taipparikoulutuksiin muistia virkistämään. Toiveena ois oppia jotain nomeakin varten.

Sunnuntaina Santtu pitää meille luennon Koirakoulu Kompassin tiloissa ja maanantai-aamuna, kellojen siirron jälkeen, hurautamme Vihdin metsiin koko aamupäiväksi. Sitten koulutukset jatkuukin heti keskiviikkona UMN:n puolesta ja jatkuvat neljänä viikkona peräkkäin. Sitten uskon meidän olevan valmiita kokeeseen. Sekin täytyisi siis vielä buukata kalentereihin..

Olemme myös hakeneet treenipaikkaa HSKH:lta, sitä täytyy vielä kuukauden päivät jännittään. Suunnitelmissa olisi myös pyörähtää BAT:n jäsenkatselmuksessa, sinne kun ei meitä puolisen vuotta sitten huolittu...vielä. ;) IHAH rakennuttaa kuulemma myös omaa sisähallia itseasiassa aivan tähän naapuriin, eli ei sekään seura täysin poissuljettu vaihtoehto ole...

Nottei kesä menisi ihan loikoillessa, olen päättänyt uhmata kohtaloani ja ilmoittaa Tessukan myös MEJÄ-kokeeseen, ihan tuosta noin vain. Vaikka tittelit eivät periydykään isältä tyttärelle (ainakaan automaattisesti) niin kyllä tuosta näkee, että siinä on selkeesti jäljestäjän vikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti