sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

HSKH treenit 14.6.

Perjantaina mentiin sadesäällä treenaamaan tekniikkaa. Etukäteen arvelutti, miten Tessa suhtautuu sateeseen, mutta eipä siitä huomannut mitään muutosta edellisiin treenikertoihin verrattuna. Tosin sadekin laantui melko nopeasti kun treenit päästiin aloittamaan, ainoastaan aktiiviset ja aikaiset radanrakentajat kastuivat :)

Radalla oli paljon eri kohtia, mihin saatiin erilaisia tekniikkaharjotteita. Kaikki eivät tehneet ihan samanlaista treeniä, vaan otettiin taitojen mukaan koirakoittain.

Me otettiin Tessan kanssa ihan ekaksi sitä putkeen takaaleikkaamista, kun siinä oli ollut ongelmia. Ja nyt saatiin tosi nätit molemminpuolin tehtyä ja siitä jäikin hurjan hyvä mieli! :)

Seuraavaksi kokeiltiin pakkovalssia putkeen. Tämä oli ohjaajalle ja varsinkin ohjaajan pitkille ja isonumeroisille jaloille haasteellista, kun piti pystyä kääntymään putken suulla niin, ettei jää koiran eteen. Muutamia toistoja jouduttiin ottamaan ja taas nähtiin miten Tessalla nousee keskari pystyyn, kun ohjaaja sekoaa askelissaan. Reilukerho.
Loppuun saatiin kuitenkin onnistuneet suoritukset ja Tessa vietiin autoon hetkeksi tauolle.

Ihan loppuun otettiin Tessalla vielä persjättöä putkeen, kun sillä noi kaikki ohjaajan takaaleikkaus, persjättö yms. takana tai ei katsekontaktissa tapahtuvat veivaukset tuntuvat olevan hankalia. Nyt kuitenkin parin harjottelun jälkeen selkeillä käsiohjauksilla saatiin ihan kivat suoritukset aikaiseksi. Ja taas muistettiin vahvistaa kumpaakin puolta.

Loppuun irroteltiin suoralla ja ihan tarkoituksella otin 1. putkelle takaaleikkauksen, jotta saatiin vielä sitäkin vahvistettua. Se meni hienosti ja Tessaan saatiin paaaljon vauhtia lisää! :)

Oikein hyvät ja tehokkaat treenit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti