lauantai 22. kesäkuuta 2013

HSKH treenit 21.6.

Meidän treenipäivä on perjantai, ja tällä viikolla se sattui olemaan juhnnusaatto, mutta sepä ei meidän ryhmää haitannut, vaan ainoana ryhmänä kolmen osallistujan (+ryhmän vetäjän) voimin pidettiin oikein tehokkaat juhannustreenit!

Jatkettiin tekniikkaharjoituksia, tehtiin pitkällä estesuoralla paljon valssiharjotusta ja lopuksi otettiin vielä vauhdikas kontaktirata.

Estesuoralla näkyi taas Tessan puuttuva estehakuisuus, nyt Tessa hakeutui esteille vain, jos katsekontakti minuun säilyi. Aika hankalaa juosta kovaa vauhtia eteenpäin samaan aikaan taakse kurkkien. Tämä asia pitää nyt ottaa agendalle ja käydä itsekseen avustajan kera treenaamassa kuntoon.

Kontaktiradalla olin varma, ettei Tessa osaa maksikokoista rengasta. Pyh pah! Hyvin hypääsi renkaan läpi sekä rengas, että hyppy -käskyillä. Ja kontaktit pelas todella hienosti! Tätä pitää muistaa vaikeuttaa seuraavilla kerroilla niin, että laittaa targetin valmiiksi ja juoksee itse ohi. Nyt sitä tapojen orjana aina itsekin pysähtyy kontaktille, joten kisoja ajatellen pitää varmistaa pysyminen myös vauhdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti