maanantai 3. kesäkuuta 2013

Niinun treeneissä

Menimme tänään tuuraamaan ystäväämme Tiinaa ja Anista Niinun treeneihin. Niinu oli rakentanut aivan järkyttävän vaikean 3-luokan radan kaikkinen kommervenkkeineen, ja olipa hän saanut sinne jopa 33 estettä mahtumaan. Alkujärkytys oli siis melkoinen!

Lähdimme kuitenkin rauhassa tekemään alusta ensin takaakierto - pakkovalssi yhdistelmää ja Niinu huomasi heti paljon korjattavaa meidän menossa. Kukaan ei ole koskaan maininnut mitään mun peruutusaskelista takaakierrossa (mutta tiedostin kyllä heti, että näinhän minä aina..), mutta nyt Niinu huomasi ja peruutusaskeleet karsittiin heti alkuun (hidastaa ja voi aiheuttaa riman putoamisia) minun liikkeistäni pois. Tämän jälkeen lähdettiin kokeilemaan kohtaa uudestaan, ja vautsi että meni heti niin paljon paremmin! Kyllä sen heti huomaa, kun on joku, joka oikeasti osaa neuvoa. :)

Seuraava tenkkapoo tehtiin kolmen putken rykelmään, jossa suoran putken edessä oli kaksi u-putkea. Koira olisi pitänyt saada "putkikuljetuksella" oikeaan keskellä sijaitsevaan putken suuhun. Tälläistä emme ole koskaan tehneet, mutta nytpä sekin saatiin muutaman avustavan harjoitteen jälkeen onnistumaan. WOW!

Niinu ehdotti myös namin vaihtamista leluun, koska Tessalta kuitenkin löytyy saalisviettiä. Rakensimmekin Niinun kanssa Tessan fleece-hihnasta ja biisoni-turkiksesta oivan viehe-lelun, jota pystyi vetämään kauempaakin perässään. Myös avustajalle pitkällä hännällä on merkitystä.

Kaiken kaikkiaan oikein loistavat treenit ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Tätä lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti