maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ojanko cup 10.6.

Tänään päätettiin Sannan (Pihkan äiti) kannustuksesta debytoida agi-epiksissä. Ilmosin Tessan kahdelle startille maksi-mölleihin. Mölleillä oli tänään hyppyrata, ja sinne oli ympätty oikeestaan aika paljon kieputtelua (siis mölliradaksi). Pari valssia, takaakierto ja takaaleikkaus putkeen. Ja niinhän siinä kävi, että ihan kuten perjantain treeneissäkin Tessa iski jarrut päälle suoraan putken suulla (joka oli juuri tämä takaaleikattava putken suu). Siitä siis 5 virhepistettä. Tätä ennen olin ollut myöhässä valssissa ja se kostautui riman tiputuksella, siitä toinen 5 virhepistettä. Kokonaistulos siis RV 10, AV -8,jotain etenemällä 3,25!

Mokista huolimatta tämä oli meille tosi hyvä suoritus:

  • Tessa ei varastanut lähdössä
  • irtosi putkiin 
  • irtosi lujaa ja virheittä loppusuoralle
Kaiken kaikkiaan olen eniten iloisin tuosta etenemästä, joka on ihan huippuaika labradorille kiellon kanssa! Meistä tulee vielä kovalla treenillä hyviä, uskokaa pois! ;)

Siitä toisesta startista ei olekaan sitten mitään kerrottavaa.. Liekö tuuli tuonut tuoksuja kanttiinista tai sitten Tessan hajuaisti bongasi tuomarinsihteerin virkaa toimittaneen Sannan, sinne se kuitenkin lähti innokkaasti häntä heiluen... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti