lauantai 22. kesäkuuta 2013

Tehiksen koulutuksessa 18.6.

Kävimme pyörähtämässä Tehiksen (eli HSKH:n tehoryhmän) koulutuksessa tiistaina. Tämä tuli ihan ex tempore, kun töistä soiteltiin ja pyydettiin tulemaan tiistaina aamuvuoroon, niin illalle piti tietysti heti buukata jotain tekemistä.

No joo. Ratana meillä oli Jenna Caloanderin suunnittelema 3. luokan rata, joka sisälsi vaikeita este-neliöitä ja toisaalta myös pitkiä vauhdikkaita suoria. Esteneliöistä selviydyttiin muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen tosi mallikkaasti, haasteena oli merkata esteet ajoissa, jotta koira ehtii taipua seuraavan esteen suuntaan.

Seuraavaksi treenattii vauhdikasta suoraa, jonka kuvittelin olevan helppo juttu, mutta ei sitten ollutkaan. Tessalta puuttuu edelleen taito hakeutua esteille, ja tarvitsee suorilla vielä etupalkan. Kun tämä keksittiin ja laitettiin meidän biisoni-lelu odottelemaan suoran päähän, ei hakeutumisessa ollut mitään ongelmaa. Tämä tarvitsee nyt vain paljon lisää vahvistusta.

Ratapiirros ei ollut enää skannauskelpoinen, sadetta tuli koko treenien ajan kaatamalla niskaan. Me Tessan kanssa se kyllä kestettiin, mutta paperi ei oikein tykännyt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti