lauantai 31. elokuuta 2013

Agitreenit 30.8. (HSKH) ja alkava flunssa

Eilen oli oman seuran treenit vuorossa, ja tällä kertaa oli tarkoitus harjoitella irtoamista ja sylikäännöstä. Olin olosuhteiden pakosta joutunut raahaamaan kentän laidalle myös jälkikasvuni, joka antoi oman pienen lisämausteen treeneihin. (Oikeastaan tässä oli myös hyvä puoli: nyt tietää, että kisoihin en sitten ota lapsia mukaan.)

Rata oli aika suora ja vauhdikas, ja koska siellä oli kepit välissä, niin muokkasimme rataa Tessalle sopivammaksi. Toki myös kentän mittasuhteiden takia jouduttiin esteiden sijoitteluakin hieman sumplia. Ratapiirroksesta Tessa teki siis 1-5, 11, 12, ajatuksella vipata se tiukalla käännöksellä suoraan putkeen ja saada irtoamaan u-putkelle. Aika hyvin irtosi, mutta sitten tuli ohjaajalle hetkellinen ajatusvirhe, kun olin tätä rataa ehtinyt tahkoamaan jo ensin ilman näitä muokkauksia. Ja koska olin myöhässä ohjauksessa, jäi ennakoiva ohjaus puuttumaan, jolloin koira meni ja teki piiitkän kaarteen 5 & 11 välissä.Valjastin 5-vuotiaani kuvaamaan (siitä tärisevä käsiala) yhden treenipätkän videolle. Tästä näkyy tämä ohjausvirhe ja arpominen (vähän niinkuin muistutukseksi itselleni... ;)  )

Ja nyt siis näyttää siltä että ikävää flunssaa pukkaa päälle kaikista varokeinoista (C-vitamiinia 6g/vrk ja imeskeltävää sinkkiä 75mg/vrk) huolimatta. Onko lisää flunssanesto-ideoita? Glutamiini, hunaja? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti