lauantai 10. elokuuta 2013

Agitreenit 9.8. (HSKH)

Perjantaiset aksatreenit Ojangossa pyörähti käyntiin ihan mukavassa säässä, puolipilvistä +23 astetta. Tänään oli vuorossa rataharjoitus, jossa oli muutamakin kinkkinen kohta. Mm. putki-puomi-erottelua ja A-putki-erottelu. Lisäksi takaakiertoja, ja valsseja.

Tessalla on alkanut juoksut, joten sitä piti pitää autossa kaikki väliajat. En tiedä oliko sillä jotain merkitystä, mutta ekalla kierroksella koira liikkui kuin rasvattu salama! VAU!! Saatiin kehujakin, että vauhtia piisasi hallintaan menettämättä. Voi kunpa aina olisi näin... Ehkä mökkiloma on ollut meille kummallekin tarpeen ja nyt taas jaksaa kuunnella ja keskittyä. Me happy :)

Eka kierros tehtiin siis kepeille asti, koira meni joka kerta putkeen, vaikka ohjaaja osalla kerroista seisoi suoran linjan edessäkin, niin koira singahti suoraan putkeen! Toka kierroksella oli vuorossa puomi putken viereltä. Tätä piti hinkata pariin otteeseen, ja vastakädellä Tessa saatiin käännettyä puomille. Pientä sydämentykytystä ehkä aiheutti tiukka kaarros puomille, ja pariin kertaan pelkäsin jo koiran tippuvan alas, mutta huolet olivat turhia ja koira selvitti oman osuutensa mallikkaasti. Jopa niin mallikkaasti, että kun edelliseltä koirakolta oli unohtunut targetti puomin päähän, ja se targetti oli lentävää sorttia, niin Tessa kuuliaisesti lähti seuraamaan targettia puomin toiseen laitaan (näinhän se on opetettu pennusta, ihan oikein siis).

Ihan lopussa meni hieman pasmat sekaisin lentävistä targeteista ja A-esteen ja putken erottelusta, että parin sekunnin mustia aukkoja ratamuistissa saattoi ohjaajalle olla.. ;) Nyt täytyy pitää pää kylmänä ja keskittyä loppuun asti jatkossa.
Ja putkeen saatiin Tessa menemään A:n viereltä, kun muisti pitää TISSIT KOHTI KOIRAA!! Helppo sääntö, vaikea muistaa. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti