lauantai 14. syyskuuta 2013

Agitreenit 13.9. (perjantai)

Eilen oli perjantain 13. päivä treenit ja ne olivat onnen treenit! Otimme Tessan kanssa aluksi ennakoivaa valssia, joka sujuikin heti alkuun tosi hyvin. Sitten pari settiä putkijarrutusta, joka kanssa itsenäisenä harjoituksena toimi oikein hyvin.
Sitten otettiin koko rata (rimat 40cm), ja vautsi miten hienosti me kiidettiin. Nopeasti ja puhtaasti. Tauon jälkeen otettiin uudestaan, nyt astetta vaikeampana, sillä rimat nostettiin 55cm.

Tämä toi heti kasan virheitä rataamme, mutta otamme niistä opiksemme: vallitsevien olosuhteiden pakosta matka ensimmäiselle hypylle oli lyhyt -> riman pudotus (koiran lähtö liian läheltä rimaa), putkijarrutuksen jälkeinen pakkovalssi meni pitkäksi -> koira ohjautui suoraan siivekkeen kohdalle -> koira yritti hypätä siivekkeen yli, mutta tuli sen kanssa rytinällä alas. Ennakoivassa valssissa selkeämmällä ohjauksella parempi ponnistuskohta. Mutta kyllä me opiksi otetaan koko ajan! :) Silti jäi hyvä mieli, koska jos ei olisi nostettu rimoja, ei pieniä ohjausvirheitä olisi tullut esiin.

Lopuksi saatiin kotiläksyksi taas pysätyskontaktien hinkkaaminen, ne on meinaan taas lipsunut vauhdin hurmassa yms.. Mutta hyvä treeni parempi mieli! :) Illalla Tessa sai venyttelyä ja ruokaan magnesiumia sekä C-vitamiinia jumeja estämään, kun oli aika rytinä treenit.. Tänään ei onneksi ollut kiristyksiä lihaksistossa, nyt täytyy jatkossa vaan skarpata ohjauksien kanssa, ettei niiden takia itse riko koiraansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti