sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vivobarefoot kenkä kokeiluun

EBN lähetti minulle Vivobarefootin kengät kokeiltavaksi agilityyn. Malli on Neo Trail Men, joka on miesten malli vettä hylkivästä ja hengittävästä, maastoon sopivasta paljasjalkakengästä. Neo Trailissa on myös 4mm ohut pistosuojattu ulkopohja ja pohjan kuvio takaa hyvän pidon maastossa.

Pohjan kuvio on aika samantyyppinen kuin mitä minulla on nyt ollut käytössä (turffit). Kenkä istuu jalkaan mainiosti ja tulee juuri sellainen tunne, ettei mitään kenkää jalassa olisikaan. Lesti on leveä ja siitä paljon plussaa, koska minulla ainakin on suomalainen leveälestinen jalka, jonka takia on moni kenkämalli jäänyt kaupan hyllylle.

Nyt siis tämä kenkä lähtee ensi perjantaina kokeiltavaksi agitreeneihin hiekkapohjaiselle kentälle, ja siitä viikon päästä sunnuntaina pääsen testaamaan sitä Oreniusten uudella kumirouhetäytteisellä tekonurmella. Silloin siis luvassa lisää päivitystä.

EBN:n valikoimissa on tällä hetkellä 3 erilaista mallia Vivobarefootin kenkiä, tämäkin malli on tietääkseni tulossa valikoimiin. Voit käydä katsomassa tämänhetkisen valikoiman tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti