torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun viettoa kennelyskästä huolimatta

Jouluaatto ja sen mukana joululoma koitti pitkällisen odottelun jälkeen. Ikävästi saimme myös kennelyskän jouluvieraaksemme. Edellinen kennelyskäepisodi käytiin kaksi vuotta sitten, kun Taika sai Hakkilan agilityhallilta tuliaisena kennelyskän ja Tessa-pentu oli juuri saapumassa. Siinä sitten huiskuttiin Kloritella paikat puhtaiksi ja Taika joutui moneksi viikoksi karanteeniin. Silloin Tessa välttyikin tartunnalta kuin ihmeen kaupalla.

Nyt kuitenkin vuorostaan Tessa toi (jälleen kerran agilityhallilta) kennelyskän taloomme ja nyt täällä kovasti toivotaan, ettei mummo-koira saa tällä kertaa tartuntaa.

Joulu on siis vierähtänyt limaklönttejä sohvalta, matosta ja lattioilta siivotessa. Yskä iski onneksi vasta joulupäivän vastaisena yönä, joten koirat ehtivät aattona vahtia kinkkua uunista, maistella omia joulupossun sorkkia ja hieman leikkiä uusilla lahjaksi saaduilla leluillaan.Kinkunvahtijat.


Vihdoin koitti jouluaterian aika koirillekin ja kyllä joulupossun sorkka maistui hyvältä! 


Joulupukki oli osannut valita mieleiset lahjat: pallohullulle Taikalle uusi jalkapallo ja lintukoira Tessalle ihka oma hanhi, joka muuten myös vaakkuu aidolla hanhen äänellä... :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti