perjantai 13. joulukuuta 2013

Tessukka täytti tänään 2 vuotta (eikä suotta)!

Tessalla oli tänään tärkeä päivä, sillä se täytti komeat 2 vuotta. Tessalle oli tilattu synttärilahjaksi Back on track -verkkoloimi, ja loimi saapuikin kreivin aikaan synttäripäivänä. Se kuitenkin valitettavasti osoittautui liian pieneksi kooltaan, joten lähetimme loimen takaisin kauppaan ja nyt odotellaan sitten oikeankokoista loimea saapuvaksi.

Koska lahja-asiat menivät vähän mönkään, niin halusin juhlistaa synttäripäivää jollain muulla tavalla. Päätinkin hetken mielijohteesta taikoa illaksi "synttärikakun". Koska tämä kakku tosiaan oli hetkellinen päähänpisto, niin lopputulos on lievästi kiekon muotoinen. Toisin sanoen liian vähän täytettä kakussa. Ensi vuonna sitten korkeampi kakku :)


Kakun pohjalla on käytetty Murren sika-mixiä, ja päällä on Kennelrehun kalkkunan luutonta jauhelihaa. Keskellä Alkuvoima Vire-tassu ja tekstin virkaa saivat toimittaa Atrian nakit.

Maku oli ilmeisesti kunnossa, sillä sekä itse synttärisankarin, että synttärivieraan kuolavanat valuivat kuvauksen ajan pitkin lattioita.. :)Lopuksi vielä "virallinen" 2-vee kuva Tessasta (ilmettä häiritsee ainakin minusta huulessa törröttävä finni):Ei kommentteja:

Lähetä kommentti