perjantai 2. toukokuuta 2014

Uusia suuntia agilityssa

Niinhän siinä kävi, että HSKH:lta tuli jo aiemmin keväällä varoitus kesäkauden treenipaikkojen vähyydestä. Oli siis keksittävä varasuunnitelma. Sanna osasi vihjata juuri oikeaan aikaan Nobody's Dog Sports -yhdistyksen kesän agilityn valmennusryhmistä, joiden haku olisi vielä auki. Eipä siis muuta kuin hakemusta vetämään, vaikka treenit olisivatkin Hyvinkäällä asti.

Paikka irtosi parhaan mahdollisen kouluttajan ryhmästä ja päästiinpä vielä Sannan ja Pihkankin kanssa samaan ryhmään. Näiden ryhmävalintojen jälkeen tosin HSKH:kin tarjosi treenipaikkaa, mutta päätökset oli jo tehty: tämä kesä treenattaisiin tosissaan ja Hyvinkäällä :)

Viime tiistaina oli ensimmäinen treenikerta ja nyt vaikutti meininki niin lupaavalta, ettei kyllä yhtään turhaan ajeltu 130km agilitytreenien takia. Kouluttaja huomasi kaiken sen potentiaalin, mikä Tessassa on olemassa, se potentiaali täytyisi vain saada tehokkaaseen käyttöön milläs muullakaan, kuin ohjaajaa opastaen. Hikisiä tiistai-iltoja siis luvassa.. Mutta tätä vartenhan me on nenämme tähän soppaan laitettu.

Tänään käytiin myös pikkuisen vilkuilemassa tulevaisuuden voittaja-koiraa, agilityyn tietenkin. Alla olevissa kuvissa olisi tulevan lupaus-pennun emä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti