maanantai 17. marraskuuta 2014

Viikonlopun viettoa

Viikonloppuna meillä oli oikein kunnon koirien leikkipuisto, sillä olimme suunnitelleet koko lauantaiksi koiramaista hauskanpitoa. Myös Tinka-neiti saapui innosta puhkuen suunnitelmista kuultuaan ja liittyi riehakkaasti jo valmiiksi energiseen porukkaamme.

Ihan ensin kurvasimme siis kolmen labradorin voimin Nurmijärvelle Sannan ja Pihkan luokse kylään ja pääsimme nauttimaan parin hehtaarin leikkiareenasta täysin rinnoin. Mukana hippa- ja painileikeissä oli koko porukka, eli Taika, Tessa, Tinka ja Pihka. :)

Alla muutama kuva, joista varmasti välittyy riehakas tunnelma..Tämän jälkeen oli vuorossa pulikointia Hyvinkään koirauimalassa. Voitte arvata, että laumassamme oli hieman pideltävää, ja rynnistimmekin kylpylän oviaukosta kirjaimellisesti 16-vetoisella labramoottorilla ;)

Pari kuvaa ehdimme napata Taikasta ja Tessasta, Tinka ja Pihka olivat niin salamannopeita, ettei kamera pysynyt niiden perässä (tai kameramies ei pysynyt). 
Kun olimme saaneet pulikoitua ja rauhassa kuivateltua (koirat turkkejaan, minä ja Sanna omia hikipisaroita otsaltamme), suunnistimme vielä syvemmälle Hyvinkään maisemiin ja kurvasimme nyt Tiina-ystävämme-hierojamme-agilitykouluttajamme luokse. Tiinan laumassa on jo valmiiksi kaksi koikkeria, yksi belgi ja apso, joten koirakavereista ei ollut ainakaan pulaa. Näimme myös todellisia rakkaudenosoituksia, kun Gandhi-belgi tulenpalavasti rakastui pikku-Tinkaamme. 

Voitte siis arvata, että minulla oli yön tunteina kotiin palatessani mukana takakontillinen väsyneitä (mutta sitäkin onnellisempia) labradoreja, ja sellaisia näkee TOSI HARVOIN! :)

Kiitos taas Sannalle ja Pihkalle mukavasta seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti