keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Koira2014 -messut 6.-7.12.2014

Viime viikonloppu meni vauhdikkaasti Koira2014-messuilla. Viikonloppu oli meille Tessan kanssa kiireinen, mutta sitäkin ihanampi ja tapahtumarikas! Esiinnyimme kolmesti ison areenan agilitynäytöksissä, osallistuimme kahdesti Houkutusten Highwayhin ja näiden lisäksi kaikki ylimääräinen liikenevä aika päivystettiin Sonarcin ständillä.

Tessa esiintyi todella mallikkaasti NoDon agilitynäytöksissä. Keppien kanssa oli hieman ohjausongelmia, mutta sen jälkeen koko rata menikin niin sanotusti putkeen :D

Tässä video sunnuntain aamupäivä-näytöksestä.

Houkutusten Highway -kilpailuun osallistuimme HSKH:n riveissä. Olimme osa HSKH rytmiryhmä -joukkuetta, ja joukkueemme pärjäsikin tosi hienosti: 2. sija yhdestätoista joukkueesta! Finaalissa hävisimme oman seuran HSKH Australia -joukkueelle, mutta sehän ei menoa haitannut, nappasihan seuramme kuitenkin tuplavoiton. ;)

Alla videokooste sunnuntain kilpailusta. Tessan kanssa juoksemme oikean puolimmaisessa joukkueessa toisina.

Väliajat päivystettiinkin sitten Sonarc Ky:n ständillä, joka esitteli messuilla ensimmäisenä Suomessa Vetfood Professional -koirien ja kissojen lisäravinne sarjan. Sarjasta löytyy mm. erinomainen palautustuote koirille, joka perustuu ihmispuolella jo jonkin aikaan käytettyihin BCAA-aminohappoihin, kreatiiniin ja beta-alaniiniin sekä koirilla tarvittaviin kaliumiin, rasvaan (MCT) ja vitamiineihin ja nivelaineisiin. Muutamien alan asiantuntijoiden kanssa ehdimme messuilla tästä tuotteesta keskustella ja BB Recovery Balance todettiinkin jo alustavasti optimaaliseksi palautustuotteeksi nimenomaan agilitykoirille.
Lisäksi sarjasta löytyy tällä hetkellä Brainactive Balance ikääntyville koirille ja Immunactiv Balance immuniteetin buustaukseen koirilla ja kissoilla.  Tuotteita voi tiedustella suoraan Sonarc Ky:ltä osoitteesta www.sonarc.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti