maanantai 15. joulukuuta 2014

Tessa 3v.!!

Tessa täytti lauantaina 13.12. jo hienot 3 vuotta! Joulukiireiden takia synttäriostoksille ehdittiin vasta tänään, mutta sehän ei menoa haitannut, sillä samalla ehdittiin tehdä myös hieman joululahjaostoksia karvakamuille.


Synttärisankari valitsi kaikkien ihanien lelujen joukosta itselleen kelluvan majakan.


Leluhyllyn edessä päivänsankarilla ei mennyt tassu suuhun, vaan Tessa suunnisti heti vesilelu-osastolle. Sieltä löytyi, ehkä hetken aikaa haaveiltu kelluva majakka talven uimala reissuja silmällä pitäen. Toivotaan, että majakka kelluu kesään asti, niin saamme siitä oivan vepe-lelun.Joululahjaostoksilla, mitähän kaikkea sinne koriin tulikaan laitettua, se selviää jouluaattona!


Joululahjojen valintaan käytettiinkin hieman enemmän aikaa, ja myös selkeästi suurta harkintaa. Pohdinnan lomassa ei tarvinnut tyhjällä mahalla pähkäillä, vaan Mustin ja Mirrin avulias henkilökunta tarjoili sankarille hieman välipalapurtavaa: kalakakkuja ja peurakeksejä, namskis!Sankari itse valitsemansa lahjan kanssa.Synttärilelu testissä, ilme kertonee kaiken: älä sinä tule sen kameran kanssa nyt sotkemaan mun juttuja.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti