maanantai 12. joulukuuta 2016

Koiramessut 2016

Tällä kertaa vietimme Koiramessu-viikonlopun vähän erilaisissa tunnelmissa, kun olin ilmoittanut ensimmäistä kertaa elämässäni oman koiran näyttelyyn mukaan. Aikaisemmat vuodet ovat menneet useimmiten talkoillessa tai Tessan kanssa erilaisissa näytöksissä esiintymässä, mutta nyt olin tosiaan Ruun ilmoittanut ihan leikkimielellä näyttelyyn mukaan.

Ruu sai seuraavat arvostelut:

Helsinki Puppy Show, lauantai 10.12.2016
Tuomarina Irina Poletaeva
"Erittäin narttumainen. Riittävä luusto. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ikäisekseen. Oikea hampaisto. SIlmän muoto ja ilme voisivat olla paremmat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman luisu lantio. Eturinta ja etuliike voisivat olla paremmat. Hyvät takakulmaukset ja kannukset. Erinomainen karva." PEK3

Voittaja Puppy Show, sunnuntai 11.12.2016
Tuomarina Kirsti Louhi
"Hyväntyppinen narttu, jonka kokonaisuus vielä kovin kapea. Hyvät pään sivulinjat. Hyvä purenta. Säkä voisi olla näkyvämpi. Voisi olla kulmautunut paremmin molemmista päistä. Rintakehän tulee vielä täyttyä. Etuliike vallatonta. Tasapainoinen luonne." PEK3Repoketun Tähtitaivas "Ruu" Puppy Showssa 11.12.2016

Ruu käyttäytyi todella hienosti koko messujen ajan, jaksoi seikkailla shoppaillen ja maistellen uusia herkkuja. Kotiin viemiseksi lastattiin useampi laatikollinen Maukas Intoa, Riistamixiä, Dentastixejä, paljon uusia leluja, puruluita, katu-uskottava niittipanta ja siihen sopiva nahkainen hihna ja paljon muuta.
Lauantai-iltana kotiin päästyämme Tessa kävi heti innoissaan tutkimassa ostoksiamme, ja totesi yks kantaan, että Dentastixit olivat sitten hänelle. Ehkä siinä oli pientä mustasukkaisuuttakin ilmassa, sillä Tessan reaktio näytti lopulta tältä:


Kaiken kaikkiaan oli kyllä todella mukavat messupäivät, myös Ruun velipoika kävi pyörähtämässä näyttelykehässä, ja käytiin napsimassa myös yhteiskuva parivaljakosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti